Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBZOR BEACH RESORT


Descriere

Hotelul Obzor Beach Resort este un complex de apartamente construit in 2007 la intrarea in statiunea Obzor, situat pe plaja lata cu nisip fin, cu lungimea de aproximativ 800m, fiind ferita de agitatia statiunii. Plaja este privata si destinata clientilor din complex.
Complexul de apartamente consta intr-un ansamblu de 7 cladiri situate pe malul marii oferind intimitate si spatiul ideal pentru relaxare si confort.
Facilitati camere: Complexul ofera apartamente echipate și amenajate elegant, majoritatea cu vedere spectaculoasa la coastă si la mare. Fiecare are un living confortabil cu chicineta şi 1, 2 sau 3 dormitoare. Complexul dispune de 523 apartamente confortabile și moderne, cele mai multe cu vedere la mare.
Apartament cu 1 dormitor (40 - 60 mp.) cu vedere la mare frontala sau laterala si cu vedere la munte.Un dormitor despartit cu usa de sufragerie, un grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, telefon, seif (contra cost), internet prin cablu si/sau WiFi (contra cost), balcon sau terasa (masa si scaune de plastic), chicineta utilata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, toaster, cafetiera, fierbator de apa, vesela si tacamuri, masa cu scaune. In dormitor exista paturi twin ce se pot uni, in sufragerie canapea si paturi suplimentare.
Apartament cu 2 dormitoare (70 - 95 mp.) - vedere la mare frontala sau laterala. Doua dormitoare despartite cu usi de sufragerie, unul sau doua grupuri sanitare (cabina de dus + toaleta de servici), uscator de par si buton de panica, aer conditionat individual, TV satelit, telefon, seif (contra cost), internet prin cablu si/sau WiFi (contra cost), balcon sau terasa (masa si scaune de plastic). Chicineta utilata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, toaster, cafetiera, fierbator de apa, vesela si tacamuri, masa cu scaune. In dormitor exista paturi twin ce se pot uni, in sufragerie canapea si paturi suplimentare.
Apartament cu 3 dormitoare (95 - 105 mp.) - vedere la mare frontala sau laterala. Trei dormitoare (dintre care unul cu pat matrimonial si celelalte cu paturi twin) despartite cu usi de sufragerie, doua grupuri sanitare (cabina de dus + toaleta de servici), uscator de par si buton de panica, aer conditionat, TV satelit, telefon, seif (contra cost), internet prin cablu si/sau WiFi (contra cost), balcon sau terasa (masa si scaune de plastic). Chicineta utilata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, toaster, cafetiera, fierbator de apa, vesela si tacamuri, masa cu scaune. In dormitor exista paturi twin ce se pot uni, in sufragerie canapea si paturi suplimentare.
Facilitati hotel: 2 restaurante si 4 baruri. La restaurantul principal "Castello" se servesc mesele achitate in avans (mic dejun si cina) bufet sau meniu la alegere (in functie de gradul de ocupare al complexului). Oaspetii complexului pot comanda si la restaurantul a-la-carte "Paralia", se pot relaxa la barul de zi, barul de noapte "Randevou", barul la piscina, la snack-barul "Tropicana".
Centru Spa "Holiday Spa", receptie 24/7, bancomat (ATM), punct de schimb valutar, room-service, magazin, aer conditionat in spatii publice, internet cablu/WiFi (contra cost, circa 7 leva/zi), spalatorie, rent-a-cari. Fiecare dintre cladiri dispune de garaj, astfel incat turistii sa poata parca in grupul de cladiri la care sunt cazati (in limita disponibilitatilor).
Pe langa centrul de wellness şi spa, hotelul ofera 5 piscine exterioare (2 pentru copii), sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, volei pe plaja, mini golf, boccia, sah, mini fotbal, aerobic, gimnastica in apa, animatie; Contra cost: tenis de masa, biliard, darts, biciclete de inchiriat, tratamente Spa, masaj, salon de infrumusetare si coafor, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, sală de jocuri cu biliard, darts, jocuri electronice şi video. Pentru copii există un mini club şi un colţ cu jocuri. VIP kids club pentru copii de minim 4 ani, 6 zile pe saptamana intre orele 10-12 si 15-17 animatie pentru copii si adulti, scena
Sport: tenis de masă, volei pe plajă și fotbal, precum și închiriere de biciclete; mini teren de golf, oferă oportunități deosebite pentru oaspeții să se distreze și să concureze, organizarea de turnee Mini Golf - divertisment potrivite pentru mici și mari, sală de gimnastică, piscină, a căror utilizare este combinat cu gustul placut de cocktailuri alcoolice si non-alcoolice, care va relaxa, tonul și să aducă într-o lume a emoțiilor și experiențe de neuitat.
Obzor Beach Resort a câştigat premiul "Cel mai bun hotel de apartamente din Bulgaria în 2007", la ceremonia anuală a Asociaţiei Bulgare a Hotelurilor şi Restaurantelor.
Parcare Obzor Beach Resort: Parcare gratuita in fata hotelului in limita locurilor disponibile.
Sezlonguri Obzor Beach Resort: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina in limita locurilor disponibile.
Nu accepta animale de companie.
Servicii contra cost: biliard, masaj, hamamm, jacuzzi, darts, patut pentru copii, internet cafe, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Website hotel: http://www.obzorbeachresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.