Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARAIZO BEACH


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat chiar pe malul mării, Hotelul Paraiso Beach pune la dispoziție o piscină sezonieră în aer liber, accesibilă gratuit și unități de cazare cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții beneficiază gratuit de un șezlong și o umbrelă de soare pe plajă. Vizavi de hotel, există o parcare publică gratuită.
Toate camerele au TV prin cablu, minibar și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Acestea sunt prevăzute cu balcon. Unele unități de cazare au zonă de relaxare cu o canapea.
Hotelul pune la dispoziția oaspeților un restaurant și un bar pe plajă. Masaje sunt oferite la un cost suplimentar. Cei mici au la dispoziție un club pentru copii, loc de joacă și servicii gratuite cu animatori.
La 50 de metri de Paraiso Beach se găsește un magazin alimentar. Stația centrală de autobuz Obzor se află la mai puțin de 200 de metri.

Website hotel: http://www.paraizo.journey.bg/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.