Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMARTLINE ARENA MAR

   Golden Sands, 9007 Nisipurile De Aur, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel NOU 2015. Situat aproape de centrul statiunii, in spate la hoteul Gladiola Star si in fata hotelului Perunika, la aproximativ 150 m de malul marii.
Informatii hotel: Hotelul are 5 etaje, 2 lifturi, piscina interioara si exterioara, restaurant principal, restautrant a-la carte, lobby bar, seif pentru pastrarea valorilor, casa de schimb valutar, servicii de rent a car, room service, wi-fi in zonele publice ( gratuit) , pool bar, magazine, serviciu curatarie, sala de conferinte, centru SPA.
Servicii masa: All inclusive
Servicii cazare: Camerele duble (~ 18 mp) au vedere la parc sau la piscina, extrabed este un fotoliu extensibil. Apartamentele (~ 35 mp) au vedere la piscina sau la mare, au 2 balcoane, 2 bai, extrabed este o canapea extensibila. Toate spatiile de cazare au aer conditionat, parchet laminat,telefon, TV, cablu, bai cu dus, uscator de par, balcoane cu masa si scaune, internet ( conta cost), minibar.
Facilitati copii: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca, club pentru copii, sala de jocuri, baby cot ( contra cost), scuane special pentru copii la restaurant, baby sitter (contra cost).
Sport si activitati:
Gratuit: piscina interioara si exterioara, programe de animatie atat in timpul zilei cat si seara, aerobic, fitness, sezlonguri si umbrele la piscina.
Contra cost: sauna, baie cu aburi, coafor, jacuzzi, masaj, facilitatile SPA.
Se accepta animale de companie contra cost.
Parcare: Contra cost in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://www.hotelarenamar.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie