Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RIU ASTORIA

   Golden Sands 9007, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Riu Astoria este situat în partea centrală din Nisipurile de Aur, pe promenada, la doar 30 m de plaja. Hotelul este situat in prima linie de hoteluri si a fost renovat in 2010 .
Facilitati camere: Hotelul Astoria din Nisipurile de Aur are 2 lifturi si 10 etaje pe care sunt dispuse 60 de camere duble si 20 apartamente cu 1 dormitor.
Camerele duble (20 mp) sunt dotate cu: aer conditionat centralizat TV satelit telefon minibar/ frigider grup sanitar propriu cu dus si uscator de par balcoane cu vedere la mare sau la parc mocheta.
Apartamentele au sufragerie si dormitor despartite cu usa, baie cu cada, suprafata totala de circa 41 mp., dotari precum camerele duble.
Capacitatea maximă în apartament - 4 adulți!
Cazare de al treilea adult in camera dubla este permis, dar nu este recomandat!
Facilitati hotel: Hotelul Astoria din Nisipurile de Aur dispune de: Restaurant, Lobby bar, biliard, Internet Cafe, WI-FI in lobby, seif (contra cost), birou de schimb valutar magazine, spalatorie, club de noapte, parcare nepazita gratuita in limita locurilor disponibile.
Nu se accepta animale de companie.
Concept all inclusive light:
Mic dejun bufet la restaurantul principal - 07:30-10:00 h
Pranz bufet la restaurantul principal - 12:00-14:00 h
Cina bufet la restaurantul principal - 18:30-21:00 h
In timpul meselor la restaurantul principal si in lobby bar 11:00 - 22:30 h. - bauturi racoritoare bulgaresti, bere si vin, ceai si cafea;
Lobby Bar - 15:00 - 17:00 h. - ceai, cafea, gustari si dulciuri Seri tematice din bucataria Italiana sau Bulgareasca
Gratuit: 2 sezlonguri + 1 umbrela / camera PE PLAJA (in limita disponibilitatilor- (doar pentru clientii cu All Inclusive Light)
Parcare Hotel Astoria: Parcare nepazita in fata hotelului 10 leva/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie