Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GLADIOLA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

Localizare: Complexul hotelier Gladiola este format din hotelurile Gladiola Star 4* si Gladiola 3* - este amplasat la 30 de metri de plaja chiar in fata hotelului RIU Arabella. Cele doua hoteluri utilizeaza in comun piscinele, magazinele si au o legatura directa intre ele. Principala zona comerciala precum si numeroase baruri, restaurante si discoteci se afla in imediata apropiere a hotelului.
Facilitatile hotelului: Complexul Gladiola este renovat din 2004. Hotelul ofera turistilor servicii de inalta calitate. Este dotat cu restaurant, piscina, bar, policlinica. In complexul hotelier exista centru de reabilitare, specializat în tratarea durerilor posttraumatice si alte boli ale sistemului osos, unde sunt aplicate atat metode din medicina moderna cit si din cea traditionala estica. Centrul este dotat cu sauna, bai cu namol ai tratamente cu solutii din apa sarata.
Facilitatile camerelor: Hotelul Gladiola oferă: 188 de camere duble, 12 apartamente. Toate camerele au: aer condiționat, telefon, frigider / minibar, TV, cabină de duș, balcon cu vedere la mare / parc. Dimensiunea camerei duble: 15 mp. Dimensiune apartament: 30 mp.
Camera dubla (15 mp.): Pat matrimonial sau doua paturi single, aer conditionat, balcon, televizor, radio, telefon, mini bar, podea acoperita cu gresie, baie cu dus, uscator de par.
Studio (28 mp): pat dublu sau doua paturi, aer conditionat, seif în cameră ( €), Balcon, Frigider, TV SAT, radio, telefon, suprafete acoperite cu gresie, baie cu cada, uscator de par.
Apartament 1 dormitor (49 mp): pat dublu sau doua paturi, aer conditionat, seif în cameră ( €), balcon, TV SAT, Radio, Telefon, Mini bar, suprafete acoperite cu gresie, baie cu cada, uscator de par.
Parcare Hotel Gladiola: Parcare pazita contra cost.
Sezlonguri Hotel Gladiola: Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina doar pentru cei cu pachet all incluive.
Nu accepta animale de companie.
Servicii contra cost: Servicii seif,internet club, telefon, taxi, rent-a-car, SPA, spalatorie.

Website hotel: http://gladiolahotel.com/page/27-gladiola

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.