Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ELENA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

Această locatie este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 200 de metri de plajă și de principala stradă comercială din stațiunea Nisipurile de Aur, Hotelul Elena All Inclusive oferă piscină în aer liber și în interior, camere cu aer condiționat și balcon, precum și personal de divertisment.
Fiecare cameră are frigider, TV prin cablu și baie cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.
Hotelul Elena oferă nonstop servicii all inclusive, care includ bufete de mic dejun, prânz și cină. Pe tot parcursul zilei sunt oferite gustări calde și reci, iar băuturi răcoritoare sunt disponibile nontop.
Oaspeții se pot relaxa la barul de la piscină sau la barul din hol. Sunt disponibile programe de divertisment de zi și de seară. Mesele sunt servite în restaurant, iar hotelul are și un mic supermarket.
În plus, proprietatea pune la dispoziție un coafor și un salon de înfrumusețare. Serviciile de sănătate includ sală de fitness, saună disponibilă la un cost suplimentar și masaje.

Website hotel: http://www.elenahotel.eu/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.