Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM BEACH HOTEL

   Nisipurile De Aur, Bulgaria

Descriere

Localizare: Hotelul Palm Beach se afla pe plaja, in prima linie de hoteluri din Nisipurile de Aur, in mijlocul unui parc natural. Hotelul are noi facilitati si servicii imbunatatite pentru 2016.
Facilitati hotel: Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur are 2 cladiri, 2 lifturi si 7 etaje pe care sunt dispuse 104 camere duble si 5 apartamente cu 1 dormitor.
Hotelul Palm Beach dispune de restaurant, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara (25x12 m), loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, biliard, bowling, lobby bar, casa de schimb valutar, sauna, centru wellness, solarium, masaj, coafor, restaurant cu 170 de locuri, parcare,
Facilitati camere:
Capacitatea camerelor duble este de 2 + 1 persoane.
Apartamente cu un dormitor constă din două incaperi distincte - dormitor, living si doua bai cu WC. Capacitate 2 + 2. Toate camerele au balcoane spațioase, aer conditionat, telefon, TV prin cablu și mini-bar. Toate camerele parc view sunt dotate cu cabină de duș și toate camerele cu sea view și apartamentele cu cada.
Sport și Spa: Pool, Spa (electroterapie, terapie cu apă, inhalatii si diferite tipuri de masaj), centru de fitness modern, biliard și mașini de jocuri.
NOU! Sunt incluse in tariful unei camerei 2 sezlonguri si 1 umbrela la plaja!
Sport și divertisment:
Piscină în aer liber, centru de fitness
Umbrele și șezlonguri în jurul piscinei și pe plaja / in limita locurilor disponibile.
Servicii contra cost Hotel Palm Beach: Biliard, parcare, room service, masaj, sauna, internet, mini-bar, seif la receptie individuale, Patut pentru copii, acces WiFi în camere.
NOU! Program de divertisment bogat și variat de zi si de seara pentru copii; club pentru copii, discoteca pentru copii seara. Șase zile de program de la o echipă de animație de înaltă calificare pentru copii.

Website hotel: http://palmbeach-bg.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.