Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRISTAL HOTEL

   9007 Nisipurile De Aur, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 450 m de plaja si la 400 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur.
Informatii hotel: Hotelul are 7 etaje, 2 lifturi, lobby bar, bar la piscina, bistro, seif contra cost, casa de schimb valutar, magazine, sala de internet, camera de bagaje.
Servicii masa: All Inclusive - mic dejun, pranz, cina bufet, mic dejun tarziu, snacks, inghetata, cina a la carte in Bistro - o data per sejur, bauturi locale alcoolice si non alcoolice in intervalul 10.00-23.00
Servicii cazare: Hotelul are 195 camere duble standard, 41 camere duble superior, 60 familly room - patul suplimentar in camera dubla standard este o canapea pentru o persoana extensibila, in camera dubla superior sunt 2 canapele a cate o persoana extensibile, in familly room sunt 2 paturi suprapuse pentru copii.
Facilitati copii: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca, patuturi pentru bebelusi contra cost, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant.
Sport si activitati:
Gratuit: piscina exterioara si interioara cu sezlonguri si umbrele, fitness, darts, masa de tenis, boccia, mini fotbal, animatie de 6 ori pe saptamana, WI-FI in lobby, sah
Contra cost: wellness, teren de tenis, seif, spalatorie, sala de internet, biliard, jocuri electronice.
Nu se accepta animale de companie.
Parcare: Contracost si in limita locurilor disponibile.

Website hotel: http://www.hotelkristal.bg/ro/home

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie