Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APHRODITE BEACH HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Aphrodite este situat in statiunea Nessebar, la numai 5 m de plaja.Hotelul Aphrodite din Nessebar este ideal pentru cei care viseaza la intinse plaje insorite, dune de nisip, vreme placuta, mare limpede in combinatie cu confort si lux. Hotelul a fost construit in anul 2003 si renovat ultima data in 2013.
Facilitati camere: Hotelul Aphrodite are o capacitate de 73 camere duble (21 mp) dispuse pe 5 etaje, dotate cu 2 paturi twin, fotoliu, tv, telefon, mini-bar, aer conditionat, balcon cu vedere la mare sau parc, dus si uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul Aphrodite din Nessebar ofera clientilor sai: restaurant, piscina exterioara, fitness, sauna, masaj, inchiriere bicicleta, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, internet corner, schimb valutar, magazin, servicii de spalatorie si calcatorie, nu se accepta animale de companie, parcare interioara (gratuita). Restaurantul hotelului dispune de 50 locuri in sala si 70 locuri pe terasa care ofera o vedere minunata asupra plajei si vechiului oras. Clientii se pot bucura de varietatea preparatelor din bucataria nationala bulgara si specialitati de peste. Pentru turistii cu gusturi mai fine se ofera specialitati ale bucatariei europene.
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii.
Parcare Hotel Aphrodite: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Politica privind animalele de companie Hotel Aphrodite: Nu accepta animale de companie.
Servicii contra cost Hotel Aphrodite: internet, serviciu de transfer, transfer de la/la aeroport.

Website hotel: http://www.aphrodite-bg.com/en/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.