Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SARA


Descriere

Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.
Info: Hotelul Sara de 3 stele (fostul Hotel ,,Midia'), situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, la 200 de metri de plaja, dispune de 5000 de mp de spatiu verde cu iesirea spre Lacul Neptun. Hotelul se afla la cateva minute de agitatia statiunii, unde se gasesc terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement. A fost renovat 100% in anul 2010. Acesta pune la dispozitia turistilor un generos spatiu verde in jurul hotelului, cu spatiu de joaca special amenajat pentru cei mici, unde se poate face gratar, precum si o partida de pescuit la malul lacului.
Camere: Hotelul este compus din parter si 3 etaje pe care sunt dispuse 107 camere duble, 2 Junior Suite si 1 Senior Suite. Acestea sunt dotate cu geam termopan, grup sanitar propriu, frigider (minibar-racitor), TV LCD - cablu TV si seif. Camerele duble - exceptie fac cele de la parter - beneficiaza de o terasa cu vedere spre mare si gradina din jurul hotelului.
Cele 2 apartamente Junior sunt dispuse la etejele doi si trei, ambele beneficiind de vedere spre mare. Apartamentul Senior, situat la etajul al treilea, este compus dintr-un living cu o canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial.
Restaurant: Micul dejun (bufet) se serveste in salonul propriu; restul meselor (bonuri valorice) in restaurantele Rosemarie, Insula, Braseria , Dunarea si Amazon.
Servicii gratuite: seif, internet wireless, parcare, vizionari evenimente pe videoproiector pe terasa exterioara, 2 sezlonguri , umbrela, masuta pe toata durata sejurului pe plaja privata a hotelului.
Hotelul pune la dispozitie turistilor proprii 2 sezlonguri , umbrela si masuta gratuit pe toata durata sejurului , pe plaja privata a hotelului.
Servicii cu plata: telefon, fax, inchirieri ATV-uri, transfer la gara.
Animale de companie: Accesul nu este permis.

Website hotel: https://www.hotelsara.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.