Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 58 hoteluri

Best Deal
NEPTUN, ROMANIA

Profil Economic Situare Hotelul este pozitionat aproape degara la 350 m de plaja Camere Distribuite pe 5 nivele cele 323 decamere duble au grup sanitar propriu Camerele de la etaj au balcon si TVcamerele de la parter nu au balcon Restaurant Hotelu . . .

NEPTUN, ROMANIA

Situare Hotelul este situat in centrul statiunii langa drumul de acces catre plaja Steaguri la 300 de metri de aceasta Hotelul are in apropiere Teatrul de Vara Neptun centrul commercial si Zona Prichindel Situat intr-o zona linistita hotelul poate fi . . .

NEPTUN, ROMANIA

Hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300m de plaja in imediata apropiere a lacului Neptun 2 intr-o zona plina de verdeataHotelul are camerele renovate 90 camere duble 3 apartamente dipuse pe 3 etaje si parcare propr . . .

NEPTUN, ROMANIA

Situare Q Hotelul Neptun este situat in nordul statiunii in aproprierea Garii Neptun la numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune La SteaguriInfo hotel Q Hotel dispune de toate facilitatile necesare pentru petrecerea . . .

NEPTUN, ROMANIA

Hotelul 2D resortspa este situat in centrul celei mai frumoase linistite si curate statiuni de pe coasta Marii Negre in apropiere de localitate MangaliaPozitionat pe malul lacului Neptun este inconjurat de un parc natural cu foarte mult spatiu verde . . .

NEPTUN, ROMANIA

ProfilTratamentSituareHotelul Doina' este situat in centrul statiunii Neptun la circa 100metri de gara si la 300 metri de mare avand in vecinatate padurea Comorova sidoua lacuri cu apa dulceInfo Renovat complet hotelul detine pe langa spatiile de caz . . .

NEPTUN, ROMANIA

Situare Hotelul este situat in centrul statiunii pe malul lacului la doar 200 m de plajaInfo Hotelul Sara de 3 stele fostul Hotel Midia' situat in apropiere de centrul statiunii Neptun la 200 de metri de plaja dispune de 5000 de mp de spatiu verde cu . . .

NEPTUN, ROMANIA

Situare Hotelul este pozitionat aproape de centrul statiunii la 350 m de plajaInfo Renovarea si modernizarea au inceput in 2004 prin schimbarea totala la lifturi renovare la bai balcoane si fatada hotelului Hotelul are in dotare centrala termica prop . . .

NEPTUN, ROMANIA

Situare Este amplasat intr-o oaza de verdeata si se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin Avantajul hotelului este pozitionarea centrala la cateva minute de plaja din Neptun de terase restaurante cluburi si spatii de agrementInfo Hotelul Tomis . . .

NEPTUN, ROMANIA

Hotelul este complet renovat in 2010 in centrul statiunii Facilitati masa restaurant propriu 3 mic dejun bufet pranz si cina in sistem meniuri la alegere Hotelul detine 180 duble 2 apartamente restaurant3 terase piscina Camerele sunt dotate cu pat du . . .

NEPTUN, ROMANIA Vezi locatia pe harta

SituareHotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Neptun in apropiere deComplexul Comercial de posta de cinematograf de gradina de vara si la 150 mde plaja Capacitate cazare 176 camere duble 41 camere la parter si 135 camere la etajDotari TV co . . .