Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX SUIOR


Descriere

Complexul este situat la poalele Muntilor Gutai, la altitudinea de 668 m, la 18 km de municipiul Baia Mare. Complexul Hotelier Turist Suior "Baza" este usor accesibil, oferind oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian si afaceri.
Pasind peste pragul portii maramuresene, simbol al arhitecturii si artei populare autohtone, veti lasa in urma, nelinistea si stresul cotidian. Iza, Mara si Ignis, cele trei mini-hoteluri va destainuie prin numele lor, primele simboluri de suflet ale maramuresenilor, pe care acestia le iubesc si le canta ca pe niste fiinte dragi.
Dotari generale: restaurant -120 locuri, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -asigura distractia copiilor pe un joc gonflabil de 21 m lungime si 5 m latime compus din tobogan, zid de ascensiune si multiple obstacole, leagane si personal pentru supravegherea lor atat timp cat se afla in incinta parcului, terasa- 40 locuri, braserie 60 locuri, pastravarie, centru inchiriere echipamente sportive (ski si snowboard).
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 80 de locuri
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon.
Număr total 53 camere: 7 single, 38 duble, 8 apartamente.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Suior, cu o capacitate de 120 de locuri in sistem fisa cont. Aici se poate servi atat preparate traditionale, specifice bucatariei maramuresene, cat si preparate culinare specifice bucatariei nationale si internationale.
Fitness/Wellness/Sport: SPA - sauna, jacuzzi, solar, darts., teren tenis, sala fitness Partie de schi cu o lungime de 1.400 m, dotata cu telescaun cu o capacitate de 1200 de persoane/ ora si ratrac pentru nivelarea ei. Accesul la telescaun se face pe baza de cartele magnetice. Terenuri de: fotbal, volei, bachet. Doua saune.

Website hotel: http://www.suior.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.