Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puflene Resort


Descriere

HOTEL: Amplasat pe marginea lacului, in comuna Murighiol.
CAMERE: Vilele sunt in numar de 16 si sunt clasificate la categoria de 5 stele. Avand o capacitate de cazare de 64 locuri, toate vilele sunt formate din doua camere, baie si curte exterioara, fiind ideale pentru familiile cu copii. Camerele au paturi matrimoniale sau doua paturi simple, iar in living exista o canapea extensibila, minibar, seif, cablu TV, telefon, uscator de par, aer coditionat, Internet, sistem de acces cu card.
Hotelul ofera o priveliste superba asupra lacului si a parcului propriu, clasificat la categoria 4 stele. Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente).
FACILITATI : Facilitati hotel: Spa center (piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala fitness, salon de infrumusetare), piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie / calcatorie, acces internet, restaurant, bar , terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masa, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, hidrobicicleta, camera pentru bagaje.
ACCES: pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol – acces cu autoturismul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.