Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARADISO

   Strada Matei Basarab 3, Mangalia 905500, Mangalia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Situare: Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si 250 m de centrul statiunii.Cunoscut in trecut sub numele de Hotel Mangalia-Siemens, Hotelul Paradiso a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre, sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai.
Info hotel: Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie. In cadrul hotelului functioneaza un cabinet de Geriatrie–Ana Aslan, Reflexologie, si masaj, salon de cosmetica si manichiura, magazin de suveniruri; sala de fitness, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte dotate cu flipchart, videoproiector si instalatie sonorizare, baza de tratament.
Camere: Hotelul dispune de 273 camere dintre care, 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente dotate cu TV, minibar, telefon, aer conditionat si baie cu dus.
Restaurant: Hotelul are restaurant propriu cu specific international si o capacitate de 500 de locuri si un bar, la parter, cu 40 de locuri. Modul de servire al mesei este in sistem bufet suedez pentru micul dejun si cont turist pentru pranz si cina.
Servicii gratuite: Camera bagaje, preluare si transmitere mesaje, trezire turisti la ora solicitata, casuta seif la receptie.
Servicii cu plata: Transmitere faxuri sau e-mail-uri, xerox, consumatie minibar din camera, acces fitness, piscina interioara.
Tratament: In cadrul bazei de tratament se pot face bai sau masaje cu namol, nemectron, diapuls, bai galvanice, gimnastica medicala, hidrokinetoterapie, ultrasunete, aerosoli, dus subacval, indicatii terapeutice si de recuperare, hidrotermoterapie, electroterapie, pneumoterapie, tratamente complementare (acupunctura, infiltratii-cura Gerovital). Tratamentul balnear (3 proceduri/zi) se efectueaza de luni pana vineri si pachetele includ: consultatie primara, proceduri recomandate de medic in baza acestei consultatii si raport medical final. La consultatia primara este obligatorie prezentarea scrisorii de recomandare medicala eliberata de medicul de familie/specialist.
Facilitati pentru copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani (neimpliniti) au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 2-7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani achita 60% din tariful unui loc de cazare cu mic dejun, cu patul suplimentar asigurat. Un adult cu 1 copil intre 2-13 ani (neimpliniti) achita contravaloarea patului suplimentar cu mic dejun. Copiii intre 13-18 ani achita 30% din tariful camerei duble cu mic dejun si se asigura pat suplimentar.
Animale de companie: Accesul nu este permis.

Website hotel: http://www.hotelparadiso.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie