Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SULINA INTERNATIONAL

   Constana, Str Poporului Nr 121 Bis, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Situare: Hotel Sulina International,clasificat la 4 stele, este amplasat in zona de sud a statiunii Mamaia, la 50 de metri de plaja. Hotelul se bucura de vecinatatea celor mai importante atractii turistice ale statiunii Mamaia, fiind asezat la mijlocul distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta.
Info hotel: Hotel Sulina International dispune de un numar total de 133 de camere dintre care 9 sunt apartamente, 62 sunt camere duble twin, iar 63 sunt camere duble matrimoniale.
Camere: Fiecare camera dispune de baie proprie cu cada, conexiune gratuita la internet wireless, aparat de aer conditionat, TV LED si minifrigider.
Exceptand cateva camere la parter, toate spatiile de cazare sunt prevazute cu balcon. Datorita faptului ca hotelul este construit perpendicular pe tarmul marii, va puteti bucura de vedere laterala catre mare din fiecare camera.
Masa: Restaurantul Hotelului Sulina International are o capacitate de 140 de locuri in salon si 80 de locuri pe terasa, iar meniul include preparate cu specific romanesc si international.Terasa Restaurantului Sulina International are vedere totala la mare si reprezinta cadrul perfect pentru mic dejun, pranz sau cina aproape de plaja.
In fiecare seara, terasa este animata de muzica live si de luminile colorate ale fantanii arteziene de langa hotel. Micul dejun este servit in sistem bufet suedez, in timp ce restul meselor sunt servite in sistem de bonuri valorice sau e la carte.
Servicii gratuite: internet wireless, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea clientilor la cerere, informatii turistice si culturale, depozitarea bagajelor, parcare, acordarea primului ajutor In caz de urgenta (trusa medicala), primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti.
Servicii cu plata: Spalat/ calcat obiecte personale, Inchiriere cearceaf plaja, curierat si comisionerat, inchirieri jocuri (table, sah, rummy), servicii telefonice.
Animale de companie: Accesul nu este permis.


Website hotel: https://www.hotelsulinamamaia.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie