Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii


Descriere


Profil: Este dedicat atat familiilor cu copii cat si tinerilor, datorita pozitionarii privilegiate.


Situare: Hotelul este situat pe malul marii, fiind singurul de altfel din statiune care are toate spatiile de cazare orientate cu vedere frontala la mare.


Info hotel: Hotelul dispune de 5 camere duble cu paturi matrimoniale si 25 apartamente ce constau intr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila dubla, toate spatiile de cazare au terase mobilate.


Camere: Apartamentele sunt alcatuite din living si dormitor, prevazute cu sistem de acces control pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit in camera, in restaurant si pe plaja din fata hotelului, TV led, atat in dormitor cat si in living, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane, cu acces international, in camera si in baie, canapea extensibilain living, balcoane cu vedere frontala la mare. Camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit in camera, restaurant si pe plaja din fata hotelului, TV led, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, terase mobilate cu vedere frontala la mare.


Servicii de masa: La parterul hotelului, lang a aleea de promenad a, pe malul marii, se afla restaurantul Fabaria unde se serveste micul dejun, precum si celelalte mese. In ceea ce priveste regimul meselor, mic dejunul se serveste in regim bufet suedez ce va contine doar produse premium, iar pranzul si cina In varianta a la carte. Pentru clientii care solicita demipensiune sau pensiune completa se recomanda bonuri valorice in cuantum de 70 lei/persoana adulta/masa principala.


Servicii gratuite: parcare, informatii turistice, plaja privata amenajata cu dotari de lux, loc de joaca pentru copii


Servicii cu plata: room service, spalatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, servicii de copiere, imprimare, transmitere fax.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun si primesc baby-coat gratuit, in limita dispoinibilitatii. Doi adulti si un copil/doi copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti se pot caza in camera dubla si achita valoarea patului suplimentar cu mic dejun inclus sau in apartament (canapea extensibila) si achita fiecare 50% din valoarea micului dejun. In apartament se pot caza maxim 4 persoane, a treia si a patra persoana adulta achita fiecare cate un supliment de apartament cu mic dejun inclus.Accesul cu animale: Nu este permis.


Atractii in zona: Hotelul este situate in zona de cluburi. Turistii se pot bucura de momente unice untr-unul din faimoasele cluburi din zona: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.