Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RAMADA


Descriere

Hotelul Ramada Constanta este situat la 9 minute pe jos fata de plaja si la 500 de metri de Pavilionul Expozitional.
Facilitati hotel: Hotelul are in dotare aer conditionat, Wifi, restaurant, parcare subterana si supraterana in limita locurilor disponibile, bar, 3 sali de conferinta, un restaurant amplasat la etajul 8, ce ofera o panorama superba asupra statiunii.
Facilitati camere: Unitatea de cazare dispune de 168 de camere si apartamente, distribuite pe 9 etaje: Deluxe King/ Twin Room, Junior Suite, Suite Room (cu 1 dormitor si 1 living), Apartament (cu 2 dormitoare si 1 living) fiecare avand in componenta seif, climatizare, espressor de cafea, mini bar, baie proprie complet utilata, fier si masa de calcat, minibar, televizor.
Camere tip deluxe king: Se gasesc in numar de 94 de camere si sunt dotate cu o camera dubla, pat matrimonial, baie proprie si minibar.
Camere tip deluxe twin: Exista un numar de 49 de camere si au in componenta lor o camera dubla cu 2 paturi twin separate, baie proprie si minibar.
Camere tip junior suite: Se gasesc intr-un numar de 3 camere si sunt formate din 2 incaperi: un dormitor si un living, o baie complet utilata, minibar si o canapea extensibila.
Camere tip suite room: Hotelul dispune de 12 camere de acest tip, alcatuite din: 1 dormitor, 1 livingroom spatios, o canapea extensibila, 1 sau 2 bai utilate complet, minibar si o chicineta sau dressing.
Camere tip apartament: Un numar de 10 camere, formate din 2 camere spatioase, o chicineta utilata, o canapea extensibila, minibar, 2 bai cu dus si jacuzzi.
Cele 3 sali de conferinta sunt dispuse astfel:
Sala Seneca: aflata la parter, poate gazdui pana la 220 invitati si este accesibila chiar din intrarea principala a hotelului.
Sala Ovidius: este pozitionat la etajul 8 al hotelului si are o capacitate de 80 de persoane.
Sala Cicero: se gaseste la etajul 9 si capacitatea maxima de 80 de persoane si ofera o panorama superba asupra statiunii.
Restaurant: Pune la dispozitie preparate din bucataria internationala si are o capacitate de 250 persoane. De asemenea are si 2 baruri: Centrum bar - zona lobby, si Atmosfera bar - etajul 8

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.