Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HEFAISTOS


Descriere

Hotelul Hefaistos Mamaia renovat si regandit complet in anul 2014 este situat in centrul statiunii Mamaia, langa Cazino si la circa 100 metri de plaja Cazino, dispune de 50 camere duble pentru 100 de persoane si ofera clientilor sai conditii moderne de cazare cu TV LED, minibar, telefon cu acces extern, uscator de par, seif cu cifru, aer conditionat centralizat, iar baile sunt dotate cu cada.

Restaurantul are specific clasic, cu o capacitate de 80 locuri. Masa se serveste în sistem bonuri valorice.

Servicii gratuite: TV color, informatii turistice, pãstrarea obiectelor de valoare, trezire la ora doritã sau transmitere de mesaje, predare corespondentã, pãstrare bagaje, comandã taxi.

Servicii cu platã: Parcare, aer conditionat, convorbiri telefonice, cãlcat diverse articole de imbrãcãminte, închirieri frigider, în limita disponibilului, care se plateste la receptia hotelului.

Animale de companie: accesul este permis animalelor de talie mica, numai cu acceptul unitãtii si 25% din tariful camerei.


Website hotel: http://www.hotel-hefaistos.ro/mamaia.html


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.