Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL


Descriere

Localizare: Hotelul Central este amplasat in statiunea Mamaia la aproximativ 50 m distanta de plaja, in imediata apropiere a Lacul Siutghiol.
Facilitati hotel: receptie, sala de conferinte, restaurant (100 locuri), terasa (240 locuri), piscina, farmacie (in interiorul hotelului), loc de joaca pentru copii, parcare in limita locurilor disponibile, internet wirelless, seif la receptie, posibilitate plata card bancar, salon masaj, excursii optionale pe litoral.
Facilitati camera: Unitatea de cazare pune la dispozitia turistilor un total de 244 locuri distribuite in 119 camere duble (suprafata 15mp) si 3 apartamente.
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wirless, frigider, minibar, telefon international, baie cu dus, balcon.
Servicii de masa: Masa se acorda in cadrul restaurantului propriu sub forma bufetului suedez pentru micul dejun in perioada 01.06-01.09 si continental in perioada 01.05-01.06 si 01.09-30.09, iar pranzul si cina in sistem fisa cont.
Servicii gratuite: Păstrarea obiectelor de valoare, parcare în limita locurilor disponibile, acces la piscină, informaţii, rezervări de locuri la restaurant sau procurarea biletelor la spectacole, trezirea turiştilor la cerere, rezervări pentru excursii, primirea şi expedierea corespondenţei. Piscina este gratuita.
Servicii cu plată: Telefon, fax, copiere documente, închirieri jocuri.

Website hotel: http://centralmamaia.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.