Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA


Descriere

Localizare: Hotelul Aurora din statiunea Mamaia se regaseste la aproximativ 25 de metri distanta de plaja reprezentand o unitate renovata si modernizata in anul 2008 oferind turistilor conditii de cazare la standarde inalte.
Facilitati hotel: receptie,10 niveluri, 3 lifturi moderne, restaurant (600 locuri), terasa, acces pentru persoanele cu dizabilitati, bar de zi in lobby, cafe-bar, snack-bar, loc de joaca pentru copii, aer conditionat, 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, bar la piscina, parcare in limita locurilor disponibile.
Facilitati camera: Unitatea de cazare pune la dispozitia turistilor 686 locuri de cazare distribuite intr-un total de 343 de camere duble (17mp suprafata camera) amplasate pe cele 10 etaje ale hotelului, fiecare dintre acestea fiind dotate cu 34-35 de camere.
Spatiile de cazare au fost complet renovate in anul 2008, fiind prevazute cu mobilier nou, modern decorate, avand orientare laterala atat catre Marea Neagra , dar si spre Lacul Siutghiol.
Toate camerele sunt alcatuite din dotari precum: balcon si pentru camerele de la parter, grup sanitar propriu, aer conditionat, sistem de acces pe baza de cartela, geam termopan, mocheta, frigider cu congelator, televizor, cablu TV.
Restaurant: Restaurantul Aurora ofera turistilor un spatiu de servire a mesei de aproximativ 600 de locuri asigurand turistilor posibilitatea de a degusta o varietate a preparatelor traditionale romanesti. Acesta dispune si de o terasa spatioasa cu vedere catre mare, ideala petrecerii timpului liber la malul marii.
Servicii de masa: Masa se serveste in cadrul restaurantului propriu; micul dejun in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina sub forma de bonuri valorice in sistem autoservire sau a la carte. Aceste bonuri se pot folosi in cadrul restaurantului hotelului, dar si la cafe-barul si snack-barul de la piscina.
In jurul piscinei sunt prezente o serie de facilitati destinate turistilor, fiind amenajate dusuri, grupuri sanitare, masute, umbrele, sezlonguri si un bar unde acestia pot servi inghetata si racoritoare. Piscina destinata adultilor prezinta o suprafata de 200 mp si o adancime de 110-180 cm, iar cea pentru copii are o suprafata de 40 mp si adancime constanta de 70 cm. Apa piscinelor este usor incalzita in mod ecologic, fiind accesibila turistilor si in zilele racoroase. Pe timp de ploaie, piscinele vor fi inchise.
Accesul la Complexul Piscina Aurora este gratuit doar pentru turistii cazati la hotelul Aurora, care vor beneficia in limita disponibilitatii de sezlonguri si masute.

Website hotel: http://www.hotelaurora.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.