Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO


Descriere

Localizare: Hotelul Apollo se afla la doar 70 m de plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia, in proximitatea hotelurilor Bicaz, Dorna, Siret si Vega.
Camere: 114 camere duble twin, 57 orientate catre mare si 57 orientate catre lac. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, frigider, A/C, telefon, televizor, internet WI-FI gratuit, pardoseala din gresie, tamplarie cu geam termopan.
Facilitati generale: 3 nivele, receptie, bar, sauna, fitness, loc de joaca pentru copii, Wi-fi, parcare (gratuita in limita locurilor disponibile).
Servicii masa: Hotel Apollo nu dispune de restaurant. Astfel, serviciile de masa pot fi obtinute contra cost de la unul dintre restaurantele din apropierea hotelului: Dorna, Bicaz, Siret, Vega, etc, sau la una dintre terasele aflate in apropiere: Estival, Terasa Siret, Bueno, etc.
Servicii contra cost: închirierea de cearceafuri pentru plaja, servicii de spalatorie si calcat, curatatorie, curatat incaltamintea, vanzare de marfuri si articole de stricta necesitate, fax, copiator, închiriere de jucarii si articole de plaja inchiriere de umbrele pentru ploaie închiriere de jocuri (table, sah, etc.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.