Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLORA SUITES HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul are o suprafata de 9.000 m² si este situat la 6 km distanta Kusadasi, la 700 de m de plaja Long Beach si la 119 km de aeroportul din Bodrum.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de piscina exterioara cu o suprafata de 1.000mp, piscina pentru copii, 2 tobogane cu apa, restaurant interior si exterior, bar la piscina, lobby bar, salon TV, lift, parcare, loc de joaca pentru copii. Internet café, doctor, seif – servicii contra cost, teren de tenis, mini golf, teren de bachet, biliard, ping pong, teren de volei.
Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitie 49 camere standard si 55 de camere family.
Standard room: sunt dotate cu parchet, baie cu dus, balcon, telefon, aer conditionat centralizat, mini bar (gol), LCD tv satelit, uscator de par, internet WI-FI(cu plata), seif .
Family room (40 m²) – are 2 dormitoare cu usa de conexiune intre ele. Poate avea 4 paturi single sau un pat matrimonial si 2 single. Sunt dotate cu parchet, baie cu dus, balcon, telefon, aer conditionat centralizat, mini bar (gol), LCD tv satelit, uscator de par, internet WI-FI(cu plata), seif .
Servicii gratuite: Gratuit: parcare 30 de locuri. Contra cost: internet cafe, fax, room service, servicii medicale, telefon, seif la receptie, magazine, spalatorie.

Sport si agrement: Gratuit: sala TV, mini golf, volei, basket, tenis si gradina pentru copii, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, billiard, tenis, mini club, programe de animatie, spectacole turcesti, disco.
Contra cost: nocturna la tenis.
Plaja si piscina: Plaja se afla la 700 de m de hotel. Shuttle bus catre plaja gratis. Sezlonguri si umbrele gratuite pe plajaPiscina - 1 piscina in aer liber pentru adulti si copii (1000 mp) situata in centrul gradinii, aquapark cu 2 tobogane, jacuzzi.
Contra cost: toate bauturile de import, mancare si bautura dupa orele 23:00, cafea turceasca, fresh de portocale, inghetata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.