Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESAT HOTEL


Descriere

Localizare: Hotel Esat (ex Pigale Panorama Sunset) situat la 65 km de aeroportul orasului Izmir, la 800 m de orasul Kusadasi si la 600 m de plaja publica. A fost construit in 1987, avand o suprafata de 3000 mp. Ultima renovare a avut loc in 2011.
Facilitati camere: Hotelul este format dintr-o cladire cu 6 etaje (55 % din camere au vedere la mare): 75 standard room (max. 2+1 pers., 16 m2).
Tipuri de camere
Standard Room: Camerele standard sunt cu vedere la mare sau la piscina. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si WC, uscator de par, aer conditionat individual, TV satelit, minibar, telefon direct (cu taxa), mini-bar (contra cost), balcon.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de piscina exterioara cu sectiune pentru copii, lift, sala TV , baie turcească , saună, sală , loc de parcare, seif, coiffure , barber, spălătorie, service , tenis de masă, biliard, dart, fotbal de masă, sală de fitness, snack bar, bar la piscina, lobby Bar, bar acoperiș, restaurant, 3 baruri, sala de cinema, medic, magazin, schimb valutar.
Relaxare: Sala de fitness, baie turceasca, tenis de masa, darts , spatiu special, amenajat pentru lectura, muzica live (o data/ saptamana, in sezon).
Contra cost: Sauna, masaj, peeling, biliard.
Plaja: Plaja publica, nisip/prundis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.