Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIHAN BEACH RESORT & SPA


Descriere

Localizare:
Hotel Batihan Beach Resort se afla pe malul marii la 7 km de centrul statiunii Kusadasi, la 75 km de de aeroportul Izmir si la 115 km de aeroportul din Bodrum.
Facilitati hotel:
Dispune de facilitati precum centru Spa si o piscina interioara, 3 piscine exterioare, sala pentru conferinte (pentru grupuri mici) echipata cu echipamente moderne, parcare, lifturi, balcoane, topogane, plaja privata, sporturi nautice, piscina pentru adulti si copii, snack bar, lobby bar, restaurant a la carte, magazine, coafor, servicii spalatorie, servicii medicale la cerere, animatii, centru Spa, lant de magazine, spalatorie.
Facilitati camere:
Hotelul a fost renovat complet in 2011 si dispune de 228 camere standard, 3 delux suit, 16 dublex suit, 82 camere family, camere family junior (formate din 2 camere, 2 TV si 2 aparate de aer conditionat), camere family pool (la piscina, formate din 2 camere, 2 TV si 2 aparate de aer conditionat).
Tipuri de camere:
Standard room:
- sunt camere dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 euro/zi), minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Camerele pot fi cu vedere la mare sau la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.
Family room:
- sunt camere formate din 2 dormitoare cu usa de conexiune, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 euro/zi), minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Camerele pot fi cu vedere la mare sau la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.
Select family room:
- sunt camere formate din 2 dormitoate cu usa intre ele, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 euro/zi), minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare, balcon. Camerele pot fi cu vedere la mare sau la gradina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.
Select family pool room:
- sunt camere formate din 2 dormitoate cu usa intre ele si un living cu canapea, dotate cu TV satelit (LCD), uscator de par, baie cu cada, telefon direct, seif (contra cost aproximativ 1 euro/zi), minibar (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless, room service 24 de ore, serviciu de desteptare. Camerele au iesire la piscina. Curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.