Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALTINSARAY HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Boutique Altinsaray, este situat la 200 m de plaja, la 700 m de centru si la 70 km de aeroportul din Izmir.
Plaja: Plaja Yılancı se afla la 200 m de hotel.Oaspetii pot beneficia de prosoape, șezlonguri , saltele, umbrele.
Facilitati camere: Cele 46 de camere ale hotelului dispun de aer condiţionat, incalzire centralizată, telefon, scaun cu rotile pentru persoanele cu dizabilitati, uscator de par, terasa, balcon, internet, seif, TV, telefon, radio, minibar, chicineta, mini-frigider.
Facilitati hotel: Hotelul dipsune de restaurant cu terasă cu o capacitate de 200 de persoane, bar la piscină şi în interiorul hotelului, piscină exterioară, spalatorie, serviciu de transfer, curatatorie, schimb valutar, supermarket, gradina, internet cablu, spalatorie, serviciu medical, terasa la soare, zona pentru nefumatori si fumatori, sezlonguri, umbrele de soare, sauna, cada cu hirdomasaj, masaj, tenis de masa, biliard, darts.
Sport si agrement: Salon de fitness, tenis de masă, biliard, darts, baie turceasca, masaj, spuma, sauna, saună cu aburi, jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.