Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIGHTHOUSE GOLF & SPA HOTEL

Descriere

Localizare: Complexul Lighthouse Golf Resort & Spa este un complex nou construit in 2011 fiind situat foarte aproape de Capul Kaliakra, la 7 km de Balchik. Resortul de 5* este pozitionat pe un platou inalt si ofera vederi spectaculoase asupra marii de asemenea dispune de un teren impresionant de golf.
Hotelul oferă vedere la mare și la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune, fiind situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce spre plajele cu nisip.
Plaja privata este situata la aproximativ 5 km si se pune la dispozitie un shuttle bus pentru transferul oaspetilor.
Complexul Lighthouse Golf & SPA este format din:
Hotel Lighthouse 5*;
Un complex de vile si apartamente.
Facilitati camere:
Lighthouse Golf & Spa Resort 5* detine 156 camere duble, 12 Club Suites, 6 Presidential Suites.
Toate camerele dispun de: terasa (cu vedere la terenul de golf, la piscina sau la mare), baie cu cada si dus, feon, seif la cerere, halate si papuci, minibar, aer conditionat, TV satelit, telefon direct, Internet wireless. Sunt disponibile contra cost serviciile de spalatorie si room service.
Camera Dubla (25 mp): pat matrimonial sau 2 paturi single, aer conditionat, balcon, TV, telefon, internet, mini bar, mocheta in camera, baie cu cada, uscator de par.
Studio (40 mp): pat matrimonial, aer conditionat, balcon, TV, telefon, internet, mini bar, mocheta in camera, baie cu cada si dus, cafetiera.
Complex de vile si apartamente Lighthouse:
Ofera cazare si in apartamente si vile private. Acestea sunt complet echipate si au 2, 3 sau 4 dormitoare. Toate au parcare, gradina, iar unele au piscina proprie si sunt dotate cu aer conditionat, internet si televiziune prin cablu. Tipuri de apartamente si vile oferite de Complexul Lighthouse: - apartamente cu unul sau doua dormitoare; - vile junior cu doua dormitoare; - vile superior cu trei dormitoare; - vile Elite Marina.
Complexul dispune de urmatoarele restaurante si baruri: Clubhouse Restaurant "Prestige" - Restaurant clasic cu preparate din bucataria internationala si bulgara/ Restaurant "Alexandra" - restaurant principal, bucatarie internationala, in cadrul hotelului Lighthouse; Restaurant "Fouquet" - a la cart - restaurant pescaresc ; 19 Hole Bar - pentru gustari, preparate usoare, mic dejun, bauturi ; Bar pe plaja - preparate usoare, bauturi, cocktail-uri, gratare si salate ; Whisky & Cigar Lounge ; Lobby Bar - cocktail-uri, bauturi, ceai si cafea de dupa-amiaza ; Bar la piscina - racoritoare si gustari.
Facilitati: piscina interioara, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele;
Centru modern SPA cu suprafata de 3.000 mp: 7 camere de masaj, baie de aburi, hammam, laconium, sauna cu infra-rosu, sauna finlandeza, Frigidarium, jacuzzi, terapii cu ciocolata, fitness, coafor, cosmetica, tratamente pentru fata si corp, magazin cu produse cosmetice
Facilitati copii: piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, meniu pentru copii in restaurantul principal, babysitter (la cerere), patut pentru copii.
Parcare Complex Lighthouse Golf Spa: Parcare pazita in limita locurilor disponibile.
Politica privind animalele de companie Complex Lighthouse Golf Spa: Accepta animale de companie contra cost.
Servici contra cost Complex Lighthouse Golf Spa: sala de fitness,sauna, baie de aburi, laconium, jacuzzi.

Website hotel: http://www.lighthousegolfresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.