Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL WHITE LAGOON


Descriere

Localizare: Hotel White Lagoon este situat între oraşele Balcic şi Kavarna. Satul de vacanţă "White Lagoon" se află doar 15 km nord de Albena şi la aproximativ 50 km de Aeroportul Internaţional Varna, într-un golf liniştit.
In structura de cazare a Complexului White Lagoon exista:
2 cladiri in zona parc la aprox 700 m de plaja - confort 3 stele - formate din 39 de camere duble cu o suprafata de aprox 12 mp/camera, avand in dotare: 3 paturi, TV, aer conditionat, grup sanitar propriu si balcon; Cladirile au fost reconstruite in 2003. 1 cladire in zona de plaja - noua cu confort 4 stele - formata din 155 studiouri cu o suprafata de 34 mp, 31 apartamente cu 1 dormitor cu o suprafata de 48 mp, 39 maisonette/apartamente cu 2 dormitoare cu o suprafata de 97 mp. Apartamentele au bucatarie , aer conditionat si Internet wifi.
Facilitati camere: Un complex format din 2 cladiri in zona de parc si o cladire in zona de plaja.
Cladirile din zona de parc: doua cladiri localizate la aproximativ 700m fata de plaja. Fiecare cladire detine 39 de unitati de cazare (18 mp / camera), complet mobilate, fiecare camera avand 3 paturi, aer conditionat, TV, garderoba, casetiere, baie si balcon.
Cladirea din zona de plaja: 4 studiouri (34 mp), 20 apartamente cu 1 dormitor (48 mp), 21 maisonette/apartamente cu doua dormitoare (97 mp). Fumatul este permis doar in zonele deschise ale restaurantelor si barurilor.
Facilitati hotel:
Hotelul a fost reconstruit complet în timpul iernii 2002 / 2003 şi acum oferă confort de 3 * modern. Acesta constă în două clădiri cu un număr total de 79 de camere duble. Recepţia este situat la 25 m de hotel şi în aceeaşi locaţie vom găsi lobby barul, restaurantul şi terasa largă, precum şi un magazin cu o mulţime de suveniruri si alte produse. 2 Piscine exterioare cu apa minerala termala 30-32 grade C, cu dimensiuni: 25 m x 12 m si adancime 1,2 respectiv 1,6 m. Piscina exterioara pentru copii; 2 Terenuri multifunctionale cu iarba artificiala si zgura ptr minifotbal, Zona de volei pe plaja;

Website hotel: http://whitelagoon.bg/ro

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.