Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Loredana


Descriere

Oferim turistilor nostri 5 spatii de cazare concepute cu rafinament, bun gust care sa va surprinda in modul cel mai placut de fiecare data. Intreaga pensiune sta la dispozitia oaspetilor cu trei camere duble si un apartament . Camerele sunt cu pat matrimonial sau pat dublu ,baie proprie , tv cablu ,internet, incalzire centrala , apa calda si rece , in total o capacitate de cazare de 10 de locuri . Apartamentul este format din doua camera duble, o camera cu pat matrimonial, cu dimensiuni inpresionante (180cm x 240cm),a doua camera cu pat dublu (160cm x 200cm) ambele camere au tv cablu . Apartamentul mai dispune de balcon cu o superba vedere, putandu-se observa Partia de schi Soimul.
De asemenea Pensiunea Loredana dispune de:
- Salon cu o capacitate de 16 locuri; terasa 12 locuri
- Salonul poate fi folosit pentru mici evenimente avand o capacitate de 16 locuri, echipat cu LCD system audio sw-hf 5. 1 home theatre si sistem Karaoke cu doua microfoane.
Orele de check-in si check-out fiind 14:00 si respectiv 12:00.
Salonul va intampina cu o ambianta placuta si cu meniul sau ce cuprinde specialitati traditionale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.