Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GERMISARA

   Geoagiubai, Romania


Descriere

Hotelul Germisara a fost, inca de la constructie, perla statiunii Geoagiu Bai, avand cea mai mare capacitate de cazare din localitate. In anul 2006 a fost complet renovat si a primit numele de Hotel Germisara Resort & Spa, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.
Prin dotarile specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si Spa, iar in toti acesti ani de functionare, a devenit o destinatie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
Fiind conceput cu un centru de conferinte compus din 4 sali, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building pentru multe companii importante din tara si strainatate.
Germisara Hotel Resort & Spa pune la dispozitie: 144 camere si 7 apartamente.
Deasemenea hotelul va pune la dispozitie un restaurant elegant si rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul ofera, intr-o ambianta selecta, o gama diversa de preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Website hotel: https://hotelgermisara.ro/hotel-ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.