Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALUL MAGIC


Descriere

Facilitati hotel: restaurant, gradina, 52 camere duble, 4 garsoniere, 2 apartamente.
Dotari camere: mobilier si bai ultramoderne, televizor, frigider, aer conditionat, plasa de tantari la usile de la balcon.


Servicii masa: micul dejun se serveste sub forma de bufet suesez la restaurantul hotelului. Pranzul si cina sunt sunt forma de bonuri valorice, si se pot servi la urmatoarele locatii: Restaurant Valul Magic, Terasa Lebada, Terasa Dana, Autoservirea Perla Marii, locatii care se afla in vecinatatea hotelului. Masa este optionala


Facilitati copii in camera dubla, cazati cu 2 adulti:
- intre 0-11.99 ani, maxim 2 copii in camera, beneficiaza de gratuiate la cazare fara pat suplimentar asigurat, In cazul in care se doreste pat suplimetar, pentru acesta se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare
- copiii peste 12 ani achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat
- micul dejun pentru copii pana intre 0-4.99 ani - gratuit, pentru copii intre 5- 11.99 ani e achita 20 lei/zi, peste 12 ani se achita 40 lei/zi.


Se accepta animale de companie: talie mica 15 lei talie mijlocie 20 lei, talie mare 25 lei. Taxa pentru animale se achita la receptie.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.