Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL UNION

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Situare: Beneficiind de o locatie perfecta, la doar 100 de metri de plaja din statiunea estivala Eforie Nord de langa orasul Constanta, pe litoralul pitoresc al Marii Negre, Hotelul Union reprezinta o destinatie de vara ideala.
Info hotel : Hotel Union Eforie Nord are 3 etaje,72 camere duble si 3 apartamente.
Camere: Hotelul este clasificat la categoria 3*** (trei stele), dispune de camere dotate cu pat matrimonial sau doua paturi, baie proprie, aer conditionat, balcon, tv-cablu, minibar, aer conditionat, internet wireless.
Servicii masa : Bucatari renumiti isi asteapta oaspetii in restaurantul hotelului cu diferite preparate din bucataria traditionala si internationala.
Masa poate fi servita atat in restaurantul cu o capacitate de 200 locuri cat si pe terasa cu vedere spre mare, care ofera o atmosfera intima, relaxanta si romantica. Terasa restaurantului Union ofera cele mai frumoase momente, in fiecare vineri seara.
Servicii gratuite : internet, parcare, piscina, gratar, loc de joaca pentru copii, informatii turistice, pastrare obiecte de valoare, trusa medicala, servicii de prim ajutor, trezire clienti, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, pestrarea obiectelor uitate, comenzi taxi, darts, sah, table, rummy, carti de joc.
Servicii cu plata : inchirieri auto, serviciu de transfer.
Acces animale: nu sunt acceptate.
Agrement: teren de golf (la maxim 3 km), Manastirea Sf Maria Techirghiol, Plaja Decarcader, parc acvatic-Aqua Magic.

Website hotel: http://hotelunioneforie.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.