Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DYNES

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Situare: Hotelul Dynes este situat in Eforie Nord, statiune balneara de pe malul Marii Negre, oferind excelente conditii de cazare pe litoral.
Info: Constructie noua si moderna, Hotelul Dynes ofera un confort deosebit, camerele fiind dotate cu: aer conditionat, frigider, TV cablu, internet si telefon. Locatia ofera facilitati intregii familii, copiii putandu-se juca intr-un loc special amenajat pentru ei, care se afla in fata hotelului.
Camere: Hotelul Dynes dispune de 64 de locuri de cazare, impartite in 30 de camere, astfel:
20 Camere duble Matrimoniale, 4 Camere Duble Twin, 3 Camere Triple si 3 Apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider, aer conditionat si internet.
Restaurant: Restaurantul Dynes ofera o atmosfera relaxanta si prietenoasa, acordand o atentie deosebita potentialilor clienti care urmeaza un regim alimentar special (vegetarieni, diabetici sau alte afectiuni etc). Masa se poate servi atat in restaurantul hotelului, amenajat in stil clasic, cat si pe terasa noastra care dispune de 20 de locuri.
Restaurantul functioneaza in regim de circuit deschis si este alegerea perfecta pentru orice gurmand si nu numai.
Parcarea hotelului este asigurata gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.