Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Pensiunea Ancora este situata in imediata apropiere (150 m) a Sanatoriului de recuperare si balneologie Eforie Nord unde turistii pot beneficia de hidroterapie, bai saline, bazin, bai lumina, bai galvanice, bai medicinale, masaj subacval, bai co2, afuziuni, bazine Chineta, dus scotian, dus masaj, sauna, electroterapie, ultra sunete, diadinamici, ionizari, vibromasaj, gimnastica medicala.
Descriere: Pensiunea Ancora dispune de 18 camere duble si 4 apartamente a cate 2 camere fiecare. Toate camerele si apartamentele au baie proprie, cablu Tv, caseta de valori si frigider. Pensiunea Ancora are restaurant propriu, bar, terasa, foisor, gradina, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita. Mai dispune de o sala de conferinte de 50 de locuri.
Facilitati unitate: frigider in unitate, fax, TV in living, cutie de valori, internet wireless, crama, internet prin cablu, gradina/curte, masaj, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte,
Facilitati camere: Facilitati camere: frigider in camera, seif in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV
Pe langa spatiile de cazare, Vila Ancora Eforie Nord pune la dispozitia turistilor o zona amenajata cu barbeque, gradina, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, masa de biliard, parcare.

Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 1 copil 0-7.99 ani.
Capacitate maxima camera tripla: 3 adulti si 1 copil 0-7.99 ani.
Capacitate maxima apartament 3 camere: 4 adulti si 2 copii 0-7.99 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie