Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lebada Luxury Resort and Spa


Descriere

Profil: Familie si copii

Localizare: Lebada Luxury Resort & SPA, este cel mai nou si cel mai exclusivist hotel din inima rezervatiei naturale Delta Dunarii, pe bratul Sulina in localitatea Crisan, la intersectia cu Dunarea Veche in localitatea Crisan, la mila 13,5.

Descriere: Resortul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, din care oaspetii pot explora neingradit biosfera Deltei Dunarii. Recunoscut ca singurul resort de 5 stele din Delta Dunrii, Lebda Luxury Resort & SPA este o oaz magic de relaxare, care ofer un echilibru perfect intre lux, natur si stil de viat. Combinand privelistea insular impresionant cu designul ultramodern,in camere duble, apartamente si bungalow-uri ale resortului te asteapt cu servicii si facilitti de lux, cazare, piscina si SPA in inima Biosferei Deltei Dunrii. Resortul se bucura de toate facilitatile unui complex modern de 5 stele, camere spatioase, mari, dotate cu tehnologie de ultima generatie.
Lebda Luxury Resort & SPA valorific esenta naturii slbatice si a serviciilor de cinci stele, pentru o cazare de lux in Delta Dunrii. Transferul pan la hotel este asigurat contra cost cu brci de vitez de la Murighiol, intr-o cltorie senzational pe canale. Pentru confort sporit si un plus de extravagant, v oferim servicii pentru limuzin si elicopter.

Cazare:
Imprtite in 17 categorii, toate camerele luxoase beneficiaz de aer conditionat, WiFi gratuit, minibar, seif, izolare fonic, TV cu ecran plat, canale prin satelit, cad sau dus, usctor de pr si fier de clcat. Din dragoste pentru escapadele de vis din Delta Dunrii, decorul combin elemente elegante, naturale si ultramoderne. Rafinate si functionale pentru intreaga familie, majoritatea camerelor ofer vederea unic a Dunrii sau acces la o grdin privat.
Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan, in 140 de camere single, double si apartamente. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.
Camera dubla Loft King este situata la mansarda are in dotare pat matrimonial, fara posibilitate pat suplimentar. Suprafata: 24.3 mp.
Camera dubla Executive Loft king este situata la mansarda are in dotare pat matrimonial, cu posibilitate amplasare pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani. Suprafata 27.5 mp.
Camera dubla King cu pat matrimonial, fara posibilitate pat suplimentar. Suprafata 16.4 mp.
Camera dubla Executive Loft Twin situata la mansarda are in dotare 2 paturi twin. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 33.1 mp.
Camera dubla Executive King are in dorare pat matrimonial, are vedere la gradina sau la Dunare, cu balcon. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 40.6 mp.
Camera dubla Executive Twin cu 2 paturi Twin, are vedere la gradina sau la Dunare. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 28.6 mp.
Camera dubla Deluxe King are in dotare un pat matrimoniala si o canapea extensibila, are vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata: 32 mp.
Camera dubla King Garden cu pat matrimonial, are vedere la gradina sau la Dunare, fara balcon. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 22.2 mp.
Junior Suite are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, cu vedere la gradina sau la Dunare, fara balcon, fara usa intre camere. Suprafata 31.5 mp.
Junior Loft suite situat la mansarda are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, fereastra de tavan cu vedere la gradina resortului, cu usa intre camere. Suprafata: 40.7 mp.
Suita cu 2 dormitoare, fiecare dormitor cu pat matrimonial, vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata 34.2 mp.
Suita Loft la mansarda cu 2 dormitoare, situate la mansarda, fiecare dormitor cu pat matrimonial, vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata 34.2 mp.
Senior suite format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, balcon, fara usa intre camere, cu vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata: 45.3 mp.
Camera dubla VIP Garden cu pat matrimonial, gradina privata. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 35 mp.
Suita VIP Garden are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, gradina privata cu vedere la Dunare. Suprafata 51.9 mp.
Bungalow are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, terasa privata cu vedere la Dunare. Suprafata: 23.8 mp.

Resortul se bucura de toate facilitatile unui complex modern de 5 stele, camere spatioase,
mari, dotate cu tehnologie de ultima generatie.


Este locatia perfecta atat pentru intalniri de business cat si pentru
weekend-uri si vacante relaxante in familie.Toate unitatile de cazare au un
design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu
peisajul natural in care este pozitionat resortul, fiind dotate la standarde de
5 stele. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea
unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde
indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Restaurant:


Lebda Luxury Resort & SPA dispue de dou restaurante principale
Unul este pe cu specific traditional, iar cellalt are un stil modern, interntaional.
BUFET MIC DEJUN
Bucurati-v de un mic dejun delicios, cu preparate traditionale si internationale, o statie de gtit live unde puteti solicita omleta perfect.
MIC DEJUN IN CAMER
Incepeti ziua cu micul dejun in camera dvs. sau in grdina privat a suitei dvs. VIP si bucurati-v de o priveliste uimitoare asupra Deltei Dunrii.
PRANZ
Fie c doriti s savurati o mas traditional in restaurantul nostru sau doriti ceva mai international servit in restaurantul Danube Pride, suntem mai mult decat fericiti s v ajutm intr-o cltorie a gusturilor delicioase.
PRANZ TRADITIONAL
Peste proaspt din Delta Dunrii in fiecare zi!
Toate produsele de baz din restaurantele noastre sunt proaspete si de cea mai bun calitate.
PRANZ INTERNATIONAL
Rsftati-v cu mancruri internationale. Indiferent de preferintele tale, am pregtit mese delicioase pentru toat lumea.
CIN
Cin la lumina lumanrilor sau cin privat cu persoana iubit, cin in propria insul privat doar cu familia si cei apropiati sau poate doriti s v bucurati de o cin in mijlocul lacului completat cu o vedere extraordinar asupra apusului de soare, noi putem oferi totul.
CIN ROMANTIC
Lumanri, dragoste si mancare!
Surprinde-ti persoana iubit cu o cin privat unic intr-un loc decorat special pentru tine.
CIN PLUTITOARE
Alege ceva special pentru cina ta si devii unul cu natura.
Aer proaspt, mancare delicioas si relaxare bine meritat.
Nu este aceasta cea mai bun combinatiee

Toti oaspetii au acces la piscina cu apa sarata, la centrul SPA, la
jacuzzi si cele 2 saune, cat si la restaurantele cu bucatarie
internationala care complimenteaza orice cerinta gastronomica.
De altfel, iubitorii de miscare si aventura au la dispozitie un teren multifunctional
cu gazon artificial si nocturna, ambarcatiuni de croaziera si explorare a
Deltei Dunarii, dar si seri tematice cu muzica autentica a locului si
nu numai.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie