Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 12 hoteluri

COVASNA, ROMANIA

Hotelul Montana este situat intr-o zona linistita din Covasna la mai putin de 1 km de centrul orasului Proprietatea pune la dispozitie un restaurant un bar si un centru de tratamente specializat Accesul WiFi este gratuit in zonele publice Fiecare cam . . .

COVASNA, ROMANIA

Hotelul Mercur este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna la 564 m altitudine la aproximativ 100 m de strada principala Camere Capacitatea maxima a hotelului este de 116 locuri dispuse in 57 de camere Hotelul Mercur se adreseaza . . .

COVASNA, ROMANIA

Situare Hotelul Covasnaeste situat in centrul statiunii CovasnaCamere Unitatea dispune de 248 locuri fiecare camera este dotata cu baie cu dus ventilatie minibar TV telefon tamplarie termopan Restaurant dispune de o capacitate de 320 locuri in doua s . . .

COVASNA, ROMANIA

Situare Hotelul Cerbul clasificat la 3 este o unitate de cazare recent renovata amplasata in centrul statiunii CovasnaCamere Unitatea dispune de o capacitate de cazare de 258 de locuri in 129 camere duble dotate cu frigider TV cu ecran plat cu canale . . .

COVASNA, ROMANIA

Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii Covasna statiune de renume international facand parte din statiunile cu caracter unic datorita bogatiei sale in resurse naturale care sunt utilizate in prevenirea si tratarea bolilor sistemului cardi . . .

COVASNA, ROMANIA

Hotelul Clermont clasificat la 4 se afla in renumita statiune balneara CovasmaCamere Capacitateamaxima a Hotelului Clermont' este de 218 de locuri dispuse in 106 camere siapartamente de diferite tipuri 66 camere Standard twin 2 paturi 12camere Standa . . .

COVASNA, ROMANIA
COVASNA, ROMANIA
COVASNA, ROMANIA
COVASNA, ROMANIA

Prin Seven House ne-am propus s valorificm bogtiile naturale din zonanoastr si s oferim si altora posibilitatea de a se bucura de acestea invacanta petrecut la CovasnaFactorii naturali deosebiti aerul puternic ionizat si foarte curat aersolinaturali . . .

COVASNA, ROMANIA

InformatiiHotelul este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna la 564 m altitudine la aproximativ 100 m de strada principalaDotari si serviciiLa parterul hotelului este zona de receptie lobby bar restaurantul cu o capacitate de 15 . . .