Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Info: Hotelul Oscar face parte din Complexul Oscar si se afla in Campina, judetul Prahova.


Situare: Hotelul Oscar, clasificat la 3* este situat in nordul orasului Campina fiind amplasat la doar 1 km de castelul Iulia Hasdeu.


Camere: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 18 camere cu un confort ridicat si design elegant. Acestea sunt dotate cu cu aer conditionat, TV cu ecran plat, telefon, minibar, iar baile, cu un decor minimalist, au dus si articole de baie gratuite.


Restaurantul a la carte, ofera clientilor sai preparate de calitate, pe care acestia le pot savura intr-o o atmosfera relaxanta si plina de rafinament.
Hotelul dispune si de 2 sali de conferinte , ( sala miica cu o capcitate de 16 persoane si respectiv 26 de persoane in cea mare) si 1 sala de evenimente cu o capcitate de 90 de persoane cu toate dotarile necesare realizarii unui eveniment.


Servicii fara plata: acces la parcare, internet Wireless, terasa, incalzire, camere izolate fonic.

Servicii cu plata: facilitati conferinte/evenimente, minibar, candy bar la evenemimente.


Animalele de companie: Accesul cu animale de companie nu este permis.


Reduceri pentru copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar.


Atractii in zona: Muzeul Memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu, Muzeul Memorial Nicolae Grigirescu, Lacul Pestelui.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie