Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cozia

   Calimanesti Caciulata


Descriere

Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Corpul Hotelier are in dotare restaurant, bar de zi si o sala polivalenta in cadrul careia se pot organiza: conferinte, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri de produse sau servicii. Corpul Hotelier are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, in cadrul careia turistii pot beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.




Hotelul Cozia ofera urmatoarele servicii: restaurant, bar, discoteca, sala de conferinte, camera cu baie si dus propriu, frigider, telefon, televizor si cablu TV, facilitati pentru handicapati, room service, lift, sala de gimnastica, piscina interioara si exterioara, pescuit, teren de sport, biliard, parcare, farmacie, agentie de turism, schimb valutar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.