Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL

   Calimanesti Caciulata, Romania


Descriere

Hotelul Central se află in Călimăneşti, la caţiva paşi de parcul acvatic Cozia, şi oferă un restaurant şi o piscină sezonieră in aer liber. Hotelul are terasă şi vedere la munţi, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele au vedere la piscină sau la rau. Printre facilităţile suplimentare se numără articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.
In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Printre facilităţile disponibile la costuri suplimentare se numără masaje şi tratamente pentru mai multe afecţiuni medicale. La hotel există un centru medical.
Aeroportul Internaţional Sibiu este la 99 km. Există parcare privată.

Tratament: Hotelul Central dispune de o baza de tratament ultramoderna cu o capacitate de 78 de locuri si peste 1380 de prozeduri/zi. In aceasta unitate se pot trata afectiuni ale tubului digestiv, boli ale vezicii si cailor biliare, afectiuni ale rinichilor, cailor urinare, neurologice periferice, ginecologice, respiratorii.


Camere: Hotelul are o capacitate de 166 camere - 304 de locuri. Acestea au dotari precum: baie proprie sau comuna, telefon, frigider, TV prin cablu.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani vor achita 50% din pretul unui loc de cazare, cu pat siplimentar.


Restaurant: Hotelul Central dispune de un restaurant cu preparate gustoase si de calitate.


Servicii fara plata: parcare, internet.
Servicii cu plata: piscina, masaj, inchiriere sali conferinte/petreceri.


Animale de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.


Atractii in zona: Schitul Ostrov, Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel, raul Olt, Parcul National Cozia.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.