Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARUL DIN STELE


Descriere

Situat in satul Beharca, la 15 km distanta fata de intrarea in Craiova, Pensiunea Carul din Stele este un loc deosebit care imbina eleganta stilului clasic cu elementele rustice si reuseste sa creeze o atmosfera de relaxare si confort.
Centrul municipiului Craiova se afla la 17,7 km distanta fata de pensiune, iar Parcul Nicolae Romanescu se afla la o distanta de 20,2 km fata de pensiune.
Clasificata la categoria de 4 stele, Pensiunea Carul din Stele ofera cazare in camere duble si suite. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, mini-bar, seif si balcon.
Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.
Restaurantul pensiunii ofera un meniu cu preparate traditionale romanesti si poate gazdui evenimente festive. Pentru evenimentele corporate, pensiunea dispune de sali de conferinta, iar pentru relaxare, turistii au la dispozitie o piscina exterioara, sauna si o terasa de vara.
Oaspetii au acces gratuit la parcare.
Suplimentar, Pensiunea Carul din Stele ofera si gradina, sala de fitness, bar, mic dejun in camera, seif, lift, room service si receptie deschisa non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.