Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX VOX MARIS GRAND RESORT

   Costinesti, Romania


Descriere

Vox Maris No 1 Club este un complex turistic aflat in partea de sud a statiunii si este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare de pe litoralul romanesc, datorita amplasarii in centrul statiunii si la mica distanta fata de plaja, a serviciilor de calitate si a intimitatii pe care o ofera. Complexul turistic este construit pe o suprafata de 7 hectare si este format din mai multe vile, restaurante, terase, 3 piscine pentru copii si adulti, sala de bowling, discoteca, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, baruri, sala de fitness, sali de conferinta, toate inconjurate de un vast spatiu verde amenajat cu gazon, arbori, arbusti ornamentali, palmieri si flori. In interiorul complexului accesul este permis doar turistilor cazati aici, ceea ce asigura intimitate si un grad ridicat de securitate.
Camere: Complexul detine 303 camere duble, garsoniere si apartamente, dispuse pe 7 hectare de gradini cu plante exotice. Acestea sunt dotate cu TV si cablu, minibar, balcon, aer conditionat, telefon, terasa sau balcon, baie proprie cu dus sau cada.
Restaurant: Vox Maris Grand Resort pune la dispozitie 2 restaurante, Stella Maris si Blue Lagoon, ce sunt deservite de terasele din jurul pisicinelor, in care aveti parte de o calatorie gastronomica prin bucataria romaneasca si internationala. Cu un design elegant, restaurantele si terasele din cadrul clubului reprezinta un loc ideal pentru evenimente speciale, intalniri de afaceri sau pentru o cina romantica. Personalul de exceptie va avea grija ca momentele petrecute aici sa fie unice si va indruma spre cele mai bune alegeri. Cocktails bars sau bauturi delicate pe marginea piscinelor. De la decorul obisnuit pe marginea piscinei, oferind bauturi pe tot parcursul zilei, barul la piscina, tivit de palmieri si plante indigene, este o mica oaza de liniste in fiecare moment al zilei. Luminate cu bun gust, dupa ce razele calde ale soarelui se sting in apa marii, barurile din lemn de tec sau ceramica alba sunt inundate de lumina diafana a lumanarilor, scaldand spatiul din jurul acestora intr-o stralucire calda si senzuala.
Servicii gratuite: Parcare, acces centru fitness, bowling, tenis de canp, tenis de masa, biliard, diverse activitati copii, internet wireless. Vox Maris Grand Resort pune la dispozitie 3 pisicine moderne(una pentru copii) dotate cu cele mai noi tehnologii si cu spatiile aferente amenajate cu sezlonguri pentru petrcerea timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Recomandat atat pentru tineri, cat si pentru cei mici pentru apa limpede, de placerea de a innota si a face miscare si totodata de a degusta din bunatatile oferite de restaurant,precum si de varietatea bauturilor de la bar. Internetul wireless(Wi-Fi) este disponibil in cele 2 restaurante, piscine si in receptie.
Servicii cu plata: Masaj, sauna, jacuzzi, sali de conferinte.
Animale de companie: Accesul nu este permis.

Website hotel: http://www.voxmaris.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.