Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOUIS KERKYRA GOLF


Descriere

Descriere:

Hotelul Louis Kerkyra se bucura de o minunata pozitie avantajoasa pe malul marii, asezat in mijlocul unor minunate gradini pe coasta Marii Ionice. Complexul este intins pe aproximativ 38 de hectare si dispune de una dintre putinele plaje cu nisip de pe insula.



Localizare:

Hotelul se afla la numai 3 km de orasul Corfu si 5 km de aeroportul din Corfu.



Dotari camere:

Hotelul, renovat in 2002, oferta doua tipuri de camere dubla si family. Ambele tipuri pot fi cu vedere la mare sau cu vedere la gradina. Toate camerele dispun de aer conditionat, cafetiera, TV prin satelit, minibar, seif, uscator de par si balcon.



Facilitati hotel:

Magazin de suveniruri, sala de internet si internet wireless la receptie (contra cost), casa de schimb valutar, medic la solicitare, birou de inchirieri auto si biciclete, patru restaurante, piscina, doua terenuri de tenis, program de animatie, badminton, minifotbal, volei, aerobic, piscina pentru copii, miniclub, loc de joasa pentru copii, statie de autobuz langa hotel.



www.louishotels.com/en/our-hotels-in-cyprus-and-greece/hotels-in-greece/louis-kerkyra-golf

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.