Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OPAL

   Cap Aurora, Romania


Descriere

Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja . Zona este pitoreasca, mai ales datorita reliefului spectaculos si a pozintionarii intre padurea Comorova si mare. Privelistea din camera de hotel este superba.
Oaspetii hotelului beneficiaza de 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare, restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tennis, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat. Design-ul modern al spatiilor noaste de cazare creeaza o simbioza perfecta intre confort si functionalitate. Toate camerele beneficiaza de: balcon, CATV, telefon, AC si minibar.
In cadrul complexului Restaurantul Opal va asteapta cu meniu international si preparate delicioase servite intr-o atmosfera relaxanta atat in interior cat si pe cele 2 terase cu vedere spre mare .Oaspetii beneficiaza de internet Wi-Fi gratuit in spatiile publice ale complexului, cat si de parcare privata pazita si loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.