Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la intrarea in Baia Mare dinspre Cluj, pe str. Margeanului, nr. 11B, HOTEL SENECA este o unitate de cazare in care va veti simti intotdeauna bine si veti reveni cu placere.
Complexul hotelier are dotari moderne, clientii beneficiind de internet wireless, parcare pazita, lift panoramic, TV, cablu, minibar, sala de mese, bar de zi, sala de conferinte, pastrare valori si bagaje.
De asemenea Complexul cuprinde un CENTRU SPA ce pune la dispozitia clientilor piscina interioara cu apa calda, bazin cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda si uscata, salina, baie turceasca.Tot in cadrul complexului nostru am dezvoltat si o sala pentru copii, Seneca Playground, cu multe activitati pentru ei: tiroliana, gonflabile, tobogan, piscina cu bile, jucarii, karaoke, dansuri, concursuri si ateliere de creatie. Deasemenea, am creat pachete speciale pentru organizarea zilelor de nastere si alte petreceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie