Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VEMARA CLUB


Descriere

Localizare: Deschis in 2010, complexul este situat in imediata apropiere a orasului Byala, pe un cap numit Sf. Atanas, unde au fost gasite urme ale unei asezari mai vechi de 2000 ani. Complexul Vemara cuprinde o cladire rezidentiala si cateva casute.
Distanta pana la cea mai apropiata plaja sau la portul de yachturi este de cca. 100 m. Aveti la dispozitie si o plaja izolata, neamenajata. In Byala gasiti o discoteca si multe restaurant.
Complex Vemara dispune, in caldirea principal de 70 camere si apartamente si de 15 casute. Toate camerele au vedere la mare.
Facilitati: restaurant si terasa, restaurant a la carte cu vedere la mare, 3 piscine in aer liber, una din ele cu sectiune pentru copii, lobby bar; a sky bar, pool- bar; teren de joaca; fitness gym; sauna; masaj; zona de joaca pentru copii.
Zilnic, la dispozitia turistilor este un shuttle bus (toata ziua) - merge in toate locurile de interes din Byala: restaurant, water slide, teren de tenis, diferite alte posibilitati de practicare a sporturilor. Parcare pazita, gratuit.
Apartamente Fiecare camera are balcon, aer conditionat, baie cu dus/wc, uscator de par; frigider, LCD sat TV. Apartamentele au fiecare 1 dormitor + living (maxim 4 + 2)
Casute: Fiecare casuta are un living spatios si 3 dormitoare, 3 bai, 8 paturi normale si 2 paturi suplimentare. Camerele au balcon mare, aer conditionat, LCD sat TV.
Copii: Program de animatie pentru copii 10.00-12.00 a.m. si 3.00-5.00 pm, sase zile pe saptamana, club pentru copii.
Animatia pentru copii este pentru copii intre 4-12 ani. Copiii sub 4 ani, neinsotiti, nu sunt acceptati. Seara 8.30 p.m. - 9.00 p.m discoteca pentru copii.
Servicii contra cost: Caseta safe, convorbiri telefonice, sauna, masaj, billiard, taxi, rent-a-car, doctor.
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 2 copii/ 3 adulti; in apartament 1 dormitor - 2 adulti + 2 copii; in apartament 2 dormitoare - 4 adulti + 2 copii; in villa - 6 adulti + 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.