Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SILVA


Descriere

Localizare: Hotelul Silva din Busteni are o pozitie privilegiata la poalele muntilor, langa statia de telecabina spre cota 2200, punct de plecare in drumetii montane. Preferat atat de turistii individuali pentru petrecerea unei vacante la munte, Hotelul Silva este ales si de echipele de sport pentru organizarea cantonamentelor sau de firme ca loc de desfasurare a unor cursuri, conferinte sau team buildinguri reusite, la preturi accesibile si in conditii excelente.
Dotari generale: terasa , biliard, teren de joaca penntru copii, bar, restaurant, inrtrnrt wireless in intregul hotel , servicii de transfer, trei sali de conferinte, fax/copiator, calcatorie/spalatorie, receptie deschisa non-stop, lift. Hotelul detine doua terenuri de tenis cu suprafata sintetica si instalatie nocturna propice practicarii sporturilor colective (handball, volei, baschet) sau individuale (tenis, badmington).
Facilitati camere: Hotel Silva Busteni asigura toate serviciile cerute de o unitate modera, punând la dispozitia clientilor 107 camere ce se impart in camere single, duble si apartamente. Apartamentul este compus din living si dormitor. Toate camerele dispun de TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par , acces pe baza de card magnetic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.