Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ALEXANDROS


Descriere

Complexul Turistic Alexandros din Busteni este amplasat pe artera principala de acces catre Brasov DN1/E60, pe segmentul superior al Vaii Prahovei.
Cu arhitectura sa deosebita si un rafinament de exceptie, recunoscut ca unul dintre cele mai cochete edificii turistice din Busteni, Complexul Turistic Alexandros, ofera clientilor sai posibilitati diverse de cazare in 40 de camere duble, 3 apartamente cu 2 locuri si un apartament de lux foarte elegant.
Pentru intalnirile corporatiste unitatea dispune de un centru de conferinte cu trei sali dotate adecvat cu laptop si videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, copiator, televizor LCD, acces internet wireles. Astfel, o intalnire de afaceri, un work-shop sau simpozion, o expozitie sau orice manifestare cultural-stiintifica poate fi gazduita la un standard de inalta calitate.
Posibilitatile de agrement din cadrul complexului sunt diverse incepand cu cele doua terenuri multifunctionale de sport dotate cu gazon sintetic si nocturna, precum si sauna din incinta hotelului, parcul pentru promenada (loc de joaca pentru copii) si culminand cu serile tematice (karaoke, vizionare meciuri de fotbal, muzica anilor 70-80) organizate in barul de zi.
Camere: Fiecare camera dispune toate dotarile necesare: LCD cu televiziune digitala prin cablu, telefon intern si international, mini-bar, balcon sau terasa cu vedere la munte, internet wireless, de baie proprie modern utilata.
Servicii de masa: Pentru servirea mesei, Restaurant Alexandros cu o capacitate de peste 120 de locuri, le face oaspetilor sai propunerea de a redescoperi bucataria traditionala romaneasca si internationala prin varietatea optiunilor din meniu, intr-o noua ambianta cu adevarat relaxanta.
Servicii gratuite: internet wireless, receptie, informatii turistice, rezervari taxi, parcare, acces la terenul de sport (pe timp de zi).
Servicii cu plata: servicii telefonice, sauna, teren sport cu nocturna.
Acces animale: Nu este permis.
Atractii in zona: telecabina Busteni, Manastirea Caraiman, trasee montane catre Muntii Bucegi, Babele, Sfinxul, Crucea Eroilor Neamului, Varful Omu sau zona Padina-Bolboci.
Unitatea dispune de loc de joaca pentru copii.

Website hotel: https://www.hotelalexandros.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.