Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Autorulote Car Path


Descriere

Inchirierea unei autorulote care are un confort aproape ca la mama acasa (desi iti putem da niste retete extraordinare de mancare pentru a compensa), iti putem crea o vacanta de neuitat. Muntele, marea, pe timp de iarna sau vara si toate locurile putin umblate iti stau la indemana.
Pentru toate aceste lucruri, iti oferim unele dintre cele mai moderne si mai luxoase autorulote (motorhomes) de pe piata, adica iti oferim maximul de confort pe care il poti avea pe sosea, dar fara piscina si spa. Acelea trebuie sa le descoperi singur in natura.
Cu autorulotele Car Path poti innopta in locuri carora pana acum le-ai dat doar 'Like'. 'Cum poate sa fie un spatiu asa de mare intr-o masina asa de mica' este prima impresie cu care pleci la drum. Autorulotele noastre sunt concepute sa fie cat mai usoare, complet utilate in interior si uimitor de spatioase. Interior spatios si elegant
Incalzire eficienta in toata autorulota si podele izolate termic
Compartimente pentru toate nevoile
Saltele 'five zone memory foam'
Hamace cadou din partea Car Path
Bucatarie complet utilata si pregatita de calatorie

ATENTIE! AUTORULOTELE SE POT INCHIRIA POSESORILOR UNUI PERMIS CATEGORIA B DE MINIM 5 ANI SI CU VARSTA DE MINIM 25 DE ANI.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.