Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOLF 2


Descriere

Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf va ateapta sa îi fii oaspete în orice perioada a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinatia ideal atât pentru oaspetii în tranzit cât si pentru cei care doresc o vacanta minunata.
Cazare: 40 camere duble, 10 camere duble deluxe, 2 apartamente, 2 apartamente deluxe (jacuzii, semineu),2 camere pentru persoanele cu handicap.
Dotari camere: Grup sanitar propriu, TV, minibar, seif, telefon.
Facilitati: pisicina semi-olimpica 250mp acoperita si incalzita – cu acces exterior vara, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, masaj, cosmetica, teren de tenis, bowling, biliard, terasa suspendata, foisoare cu gratare.
Dotari hotel: Parcare supravegheat video, restaurant, bar de zi,sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, sauna, jacuzzi.
Restaurantul Taverna Lupilor alaturi de crama va asteapta într-o atmosfera rustica întregita de instrumentisti populari. Meniul bogat în „bucate tradiionale” si nu numai, va invita sa va incântati prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteti organiza diverse evenimente speciale (nunti, botezuri, degustari de vinuri si chiar training-uri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.