Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEYTINADA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Zeytinada este situat la 30 km de aeroport, la 6 km de centrul orasului Bodrum, în statiunea Torba, la 300 m de plaja proprie.
Hotelul Zeytinada a fost construit în anul 1999, are o suprafata totala de 7.500 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2011. Recomandat pentru amatorii de vacante relaxante.
Facilitati hotel: Hotelul Zeytinada ofera oaspetilor sai restaurant principal, 2 baruri, 2 piscine exterioare, cabinet medical, coafor si spalatorie.
Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, teren de tenis cu suprafata din beton, tenis de masa, internet cafe si internet Wi-Fi (în lobby).
Contra cost: masaj, închirierea echipamentului de tenis si nocturna terenului de tenis.
Facilitati camere: Hotelul Zeytinada este compus din 16 cladiri cu 2 etaje: 38 standard room (max. 3 pers., 27 mp); 36 family room cu 2 camere (dormitor, living cu usa, max. 3+1 pers., 52 mp); 4 duplex room cu 2 nivele (la nivelul I: living cu mobila, balcon; la nivelul II: 2 dormitoare cu usa, 2 bai (una cu dus), max. 5 pers., 85 mp).
Camerele sunt dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (gratuit), pardoseala - gresie, balcon si room service (contra cost). Curatenia in camere si schimbarea lenjeriei se efectueaza zilnic.
Plaja: proprie nisip/pietris. Ponton. Transport pana la plaja: de 2 ori/zi - gratuit. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit.
Copii: loc de joaca si bona (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.