Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YELKEN MANDALINCI SPA & WELLNESS HOTEL


Descriere

Localizare: Hotel Yelken Mandalinci Spa & Wellness este situat in statiunea Turgutreis, la 100 metri de plaja privata de nisip, la 18 km de centrul orasului Bodrum si 53 km de aeroportul Bodrum.
Facilitati camere: Hotelul detine 96 camere standard, 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 27 camere de familie.
Camerele standard (vedere la mare sau la uscat): au 26 mp, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, tv prin satelit, uscator de par, cabina de dus/wc, balcon.
Camerele de familie: au 35 mp, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, tv prin satelit, uscator de par, cabina de dus/wc, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, bar, restaurant (bufet), snack bar, receptie 24h, piscina, umbrele si sezlonguri pe plaja, baie turceasca, sauna fitness.
Contra cost: toate bauturile de import, fresh-uri, tratamentele la baia turceasca, spa, doctor, spaalatorie, seif, telefon, fax, sparturi de apa.
Pentru copii: piscina.
Plaja: proprie, nisip - pietris. Beach Bar: nu. La piscina si pe plaja - umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit. Prosoape de plaja - cu garantie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.